Cum livram

Informatii Livrare

LIVRAREA PRODUSELOR

Orarul magazinului online este : de luni pana vineri intre orele 9.00 - 18.00

Comenzile primite în acest interval vor fi prelucrate în ziua imediat următoare. Comenzile primite sâmbătă și duminica, sau în zilele de sărbători legale vor fi prelucrate imediat în prima zi lucrătoare.

Toate comenzile plasate pe www.emidale.ro vor fi confirmate telefonic. O comanda nu poate fi livrata pana când aceasta nu a fost confirmata telefonic. Produsele cumpărate de pe www.emidale.ro sunt livrate în Bucuresti sau în alte zone din țară prin intermediul firmei de curierat rapid URGENT - CARGUS , FAN COURIER sau NEMO EXPRESS tur-retur ramburs.

Costurile de transport pot varia în funcție de destinație, de greutatea și mărimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de către firmele de curierat și pot fi achitate la destinație (de către client) sau la expediție (situație în care costurile de transport se vor adăuga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, în baza contractelor încheiate între Emidale și firmele de curierat partenere).

LIVRAREA PRODUSELOR CĂTRE STRĂINĂTATE

Comenzile efectuate de persoanele fizice si/sau juridice din străinătate, vor fi expediate cu curierul (DHL sau DPD), iar taxele de curierat vor fi incluse în factura care se emite în valuta (euro).

Comanda minimă externă trebuie să fie de minimum 150 euro + TVA / comanda.

Toate comenzile externe sunt confirmate prin e-mail sau telefonic clientului, unde se va specifica curieratul, totalul facturii în euro și taxele de curierat aferente transportului.

Nicio comandă nu pleca către destinatar fără confirmarea mai sus enunțată.

De asemenea, comenzile pot fi achitate in contul nostru bancar in euro, cont IBAN care il regăsiți în cuprinsul paginii "Contact"