Cum platesc

Cum platesc la Emidale International Impex SRL

Pentru plata produselor tale preferate de pe site, iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
1.Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul EMIDALE INTERNATIONAL IMPEX SRL din sediul nostru din: Str. Verzisori nr. 36 - 38, sector4,  Bucuresti – Romania. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre persoana care efectueaza livrarea.

2.Plata online folosind cardul

Magazinul online www.emidale.ro este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin Libra Pay pentru tranzactii online cu orice card bancar emis de catre orice banca sub sigla VISA si MASTERCARD. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Magazinul online www.emidale.ro foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile bancii Libra Bank si a platformei Libra Pay. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.

 
3.Transfer Bancar

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de www.emidale.ro in urma confirmarii telefonice a comenzii a unui reprezentant de la departamentul de vanzari.

Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Nume firma: SC EMIDALE INTERNATIONAL IMPEX SRL
Cod unic inregistrare: RO 6810960
Cont lei: RO20 RNCB 0082 0412 1373 0001, Banca BCR - Unirea
Cont EURO: RO63 RNCB 0082 0412 1373 0003
SWIFT - RNCBROBU