Despre Noi

Povestea cu sclipiri de paiete, strasuri, cristale Swarovski, dantele, broderii si alte materiale fine a inceput in urma cu doua decenii, cand a luat naștere, intr-o magazie mica, Emidale, brandul care, douazeci si cinci de ani mai tarziu, avea sa devina cel mai mare depozit en gros de accesorii pentru industria textila din Romania. Azi, intr-un spatiu generos de 2.500 metri patrati in centrul Bucurestiului, este universul accesoriilor pentru industria textila.

 

Noi promovam o gama extrem de larga de accesorii pentru confectii, de la benzi de satin, ata si ace de cusut, fermoare, nasturi, catarame și capse, elastic, foarfece, arici, pasmanterii, utilaje industriale, la manechine de plastic și multe altele. Avem și un departament special unde sunt create modele personalizate de etichete textile. Producem orice tip de etichete, la cererea clientului, la un pret competitiv.

 

Clientii noștri de 25 ani sunt in primul rand designerii romani, atat cei consacrati, cat si cei nou-intrati in lumea modei, aproape toti producatorii de confectii de pe piața interna, producatorii de costume barbatesti, de rochii de mireasa, de costume de dans, scenografi pentru piesele de teatru, make-up artisti si aproape toate merceriile din țara.

Emidale vine in intampinarea cerintelor clientilor sai prin furnizarea de produse deosebite si, in acelasi timp, la preturi avantajoase.